•   Безплатна доставка
    за поръчки над 100лв
  • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

AUDI SPORT Нож KYOCERA с керамично острие - 13см

AUDI SPORT Нож KYOCERA  с керамично острие - 13см

Още изгледи

  • AUDI SPORT Нож KYOCERA  с керамично острие - 13см
  • AUDI SPORT Нож KYOCERA  с керамично острие - 13см
  • AUDI SPORT Нож KYOCERA  с керамично острие - 13см
159.00 лв. 20-04-2022 InStock
Каталожен номер: NWV/Kyocera KP-130BK AUDI

Оценка: 92 %

Размери на подукта 13 см Размери на подукта
Безплатна доставка Безплатна доставка При закупуването на този продукт, печелите безплатна доставка!
Ограничено количество Ограничено количество Не му мисли, купи сега. Има вероятност някой да те изпревари.
Brand:  KYOCERA, Япония KYOCERA, Япония Марка: KYOCERA, Япония
Audi Sport нож с керамично острие - 13 см
Ръчно изработено и заточено острие
Ултра-лек този AudiSport нож е изработен от високотехнологичен материал
С остриета от циркониева керамика
Запазва остротата си за дълго време и подсигурява прецизно рязане
С уникална Audi Sport дизайн дръжка
Материал: цирконий /керамика
Цвят: черно
Производител: KYOCERA / Япония
Остриетата на ножовете и приборите Kyocera са произведени от специално създаден керамичен материал, съдържащ цирконий.

В сравнение с конвенционалните ножове, изработени от стомана, ножовете Kyocera имат революционни характеристики: те са по-твърди от всички съществуващи режещи инструменти, с изключение на диамантените, а материалът, от който са направени, е много по-лек от стоманата.

Те се износват много по-трудно и запазват остротата си значително по-дълго време, отколкото остриетата на други ножове и прибори от висок клас.

С керамичен нож всички видове храни се разрязват без усилие, а изключително гладката повърхност прави остриетата по-хигиенични и допринася за по-лесното им почистване.

Добре известно е, че керамиката е материал, който не корозира и е устойчив на киселини и основи, което допълнително удължава живота на ножовете и същевременно изключва вероятността за промяна вкуса на приготвяната храна.

Предимствата на ножовете и приборите от керамика не се изчерпват само с това – превъзходните им качества позволяват на техните щастливи собственици да ги почистват и мият в миялни машини.

Разбира се, за работа с такъв тип ножове и прибори, както и за тяхната поддръжка, има изисквания и препоръки на производителя, които следва да се спазват.

Най-основното и важно изискване е остриетата да не се подлагат на огъване, а процесът на рязане да се осъществява върху дъска от дърво или пластмаса

Различията между остриетата от бяла и черна керамика

Черното острие минава през допълнително изпичане, наречено "гореща изостатична преса" ("hot isostatic press"), следствие на което се получава по-голяма плътност между керамичните молекули и съответно по-твърдо острие - около 30% по-твърдо, в сравнение с белите.

Може да се интересувате и от следните продукт(и)