•   Безплатна доставка
  за поръчки над 100лв
 • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

Тубус за 1 пура, ABS пластмаса, транспортен цилиндър, черен, 20см, AK811022

Тубус за 1 пура

Още изгледи

 • Тубус за 1 пура
 • Тубус за 1 пура
 • Тубус за 1 пура
 • Тубус за 1 пура
8.00 лв. 18-11-2024 OutOfStock
-33%
 • 12.00 лв.
 • 8.00 лв.
 • Стойност: 12.00 лв.  
 • Спестяваш: 4.00 лв.
Каталожен номер: AK 811022

Оценка: 94 %

Размери на подукта Ø 24 мм / 16-20 см Размери на подукта
Тегло на подукта 0.0400 Тегло на подукта
Според тарифите на Еконт или Спиди Според тарифите на Еконт или Спиди Поръчки на обща стойност над 100лв, печелят безплатна доставка!
Изчерпан продукт Изчерпан продукт Този продукт е изчерпан към момента и не можем да го доставим.
Brand: ANGELO ANGELO Марка: ANGELO
Най-важната функция на тубус за 1 пура AK811022, е неговата регулируемост, лесното пренасяне и опазване на пурите в джобовете на сака, якета и др.

Този цилиндър за пури няма да впечатли никого със своята външност, но пък със сигурност ще запази пурата ти цяла в джоба на сакото или панталона ти, или в куфара докато пътуваш.

Големият му размер както на дължина, така и на вътрешен отвор, позволява да съхраняваш и пренасяш всякакъв сорт пури.

Ниската му цена позволява да се сдобиеш с няколко бройки, така, че да имаш за всеки куфар, джоб или сорт пура по един и хич да не му мислиш къде си оставил последният път, своя транспортен тубус.

Този тубус / цилиндър за пури се отличава с:
* побира 1 брой пури
* регулираща се дължина, може да съхрани пури с размери от 16 до 20 см
* дебелината на пурите не може да надвишава 24мм в диаметър
* изработен от безопасна за здравето пластмаса
* ниска цена
* цвят: черен


** В комплекта не са включени пури !
Калъф за пури е носител или цилиндър за съхранение на пури. Най-важният функция на калъфа за пури е неговата преносимост и лесното пренасяне на пури в джобовете на сака, якета и др. През година калъф за пура са е развил от проста дървена кутия , в луксозен и изискан аксесоар за пренасяне на пурата. Кожен калъф за пура се разви значително през последните 20 години, от мека кожена кесия, в твърд и на пръв поглед достатъчно силен калъф.

Има няколко вида калъфи за пури:

- калъф за пури тип туба - цилиндър - това се метални, често пъти изработени от хромирана стомана /също и сребро/ цилиндрични калъфи. Особеното при тях е, че техният размер както на дължина, така и на ширина е фиксиран и могат да поберат от една до две пури в зависимост дали е единичен или двоен цилиндър.

- Калъф за пури от испански кедър - такива калъфи са изработени от кедър и имат вътрешен фурнир от велур или друг мек плат, който да предпазва пурите от една страна и от втора да спомага за поддържането на определена влажност. Този тип калъфи са подходящи за пренасяне на пурите в куфар, защото поради твърдината на изработката си, ще успеят да запазят пурите невредими. Тези калъфи за пури имат две части - долна и горна. Долната е по-дългата в която се пъхат пурите, а горната служи за затваряне на долната и не нахлузва върху нея. Предимството на този тип калъф за пури, е че има възможността да регулира своята дължина, по който начин се позволява да се пренасят пури от малък и голям размер, което спестява средства по закупуването на множество различни размери калъфи.

- Кожени калъфи за пури - този тип калъфи много наподобяват тези от кедър най-вече по начина по който са конструирани. И този модел се състои от две части - горна и долна, които се захлупват една друга. И тук калъфа може да се регулира на дължина, но за разлика от предишният тук може да побере и малко по-дебели пури, но не много. Друг плюс на този модел е, че е изработен от кожа, мек и удобен е, и изключително лек за пренасяне, което го и прави фаворит в предпочитанията измежду своите събратя.

Други изключително важни аксесоари допринасящи за пълното удоволствие от пушенето на пура са резачка, хумидор, гилотина, пънчер, пепелник, ножица за пури, запалка.

Може да се интересувате и от следните продукт(и)