•   Безплатна доставка
    за поръчки над 100лв
  •   0888251570
  • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

Тубус за 1 пура, ABS пластмаса, транспортен цилиндър, черен, 20см, AK811022

Тубус за 1 пура

Още изгледи

  • Тубус за 1 пура
  • Тубус за 1 пура
  • Тубус за 1 пура
  • Тубус за 1 пура
12.00 лв. 01-09-2021 InStock
Каталожен номер: AK 811022

Оценка: 89 %

Размери на подукта Ø 24 мм / 16-20 см Размери на подукта
Според тарифите на Еконт или Спиди Според тарифите на Еконт или Спиди Поръчки на обща стойност над 100лв, печелят безплатна доставка!
В наличност В наличност Този продукт е наличен на склад и може да бъде доставен до 24 часа!
Brand:  ANGELO ANGELO Марка: ANGELO
Най-важният функция на тубус за 1 пура AK811022, е неговата регулируемост, лесното пренасяне и опазване на пурите в джобовете на сака, якета и др.

Този цилиндър за пури няма да впечатли никого със своята външност, но пък със сигурност ще запази пурата ти цяла в джоба на сакото или панталона ти, или в куфара докато пътуваш.

Големият му размер както на дължина, така и на вътрешен отвор, позволява да съхраняваш и пренасяш всякакъв сорт пури.

Ниската му цена позволява да се сдобиеш с няколко бройки, така, че да имаш за всеки куфар, джоб или сорт пура по един и хич да не му мислиш къде си оставил последният път, своя транспортен тубус.

Този тубус / цилиндър за пури се отличава с:
* побира 1 брой пури
* регулираща се дължина, може да съхрани пури с размери от 16 до 20 см
* дебелината на пурите не може да надвишава 24мм в диаметър
* изработен от безопасна за здравето пластмаса
* ниска цена
* цвят: черен


** В комплекта не са включени пури !
Калъф за пури е носител или цилиндър за съхранение на пури. Най-важният функция на калъфа за пури е неговата преносимост и лесното пренасяне на пури в джобовете на сака, якета и др. През година калъф за пура са е развил от проста дървена кутия , в луксозен и изискан аксесоар за пренасяне на пурата. Кожен калъф за пура се разви значително през последните 20 години, от мека кожена кесия, в твърд и на пръв поглед достатъчно силен калъф.

Има няколко вида калъфи за пури:

- калъф за пури тип туба - цилиндър - това се метални, често пъти изработени от хромирана стомана /също и сребро/ цилиндрични калъфи. Особеното при тях е, че техният размер както на дължина, така и на ширина е фиксиран и могат да поберат от една до две пури в зависимост дали е единичен или двоен цилиндър.

- Калъф за пури от испански кедър - такива калъфи са изработени от кедър и имат вътрешен фурнир от велур или друг мек плат, който да предпазва пурите от една страна и от втора да спомага за поддържането на определена влажност. Този тип калъфи са подходящи за пренасяне на пурите в куфар, защото поради твърдината на изработката си, ще успеят да запазят пурите невредими. Тези калъфи за пури имат две части - долна и горна. Долната е по-дългата в която се пъхат пурите, а горната служи за затваряне на долната и не нахлузва върху нея. Предимството на този тип калъф за пури, е че има възможността да регулира своята дължина, по който начин се позволява да се пренасят пури от малък и голям размер, което спестява средства по закупуването на множество различни размери калъфи.

- Кожени калъфи за пури - този тип калъфи много наподобяват тези от кедър най-вече по начина по който са конструирани. И този модел се състои от две части - горна и долна, които се захлупват една друга. И тук калъфа може да се регулира на дължина, но за разлика от предишният тук може да побере и малко по-дебели пури, но не много. Друг плюс на този модел е, че е изработен от кожа, мек и удобен е, и изключително лек за пренасяне, което го и прави фаворит в предпочитанията измежду своите събратя.

Други изключително важни аксесоари допринасящи за пълното удоволствие от пушенето на пура са резачка, хумидор, гилотина, пънчер, пепелник, ножица за пури, запалка.

Сподели и ти твоето мнение относно:Тубус за 1 пура, ABS пластмаса, транспортен цилиндър, черен, 20см, AK811022

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Как оценявате продукта?