Нямате продукти в кошницата.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, поради годишен отпуск, всички поръчки направени в интервала 21 Юни - 02 Юли, ще бъдат доставяни след 02-ри Юли. Предварително се извиняваме за забавянето и Ви благодарим за разбирането и търпението!

Луксозен кабинетен Хумидор на 3 нива, бял, премиум Кутия за пури 100бр от кедрово дърво, AK920045

Луксозен кабинетен Хумидор

Още изгледи

  • Луксозен кабинетен Хумидор
  • Луксозен кабинетен Хумидор
  • Луксозен кабинетен Хумидор
  • Луксозен кабинетен Хумидор
539.00 лв. 21-12-2024 OutOfStock
Каталожен номер: AK 920045

Оценка: 89 %

Размери на подукта (h) 53 / 31 / 28 см Размери на подукта
Тегло на подукта 8.8000 Тегло на подукта
Безплатна доставка Безплатна доставка При закупуването на този продукт, печелите безплатна доставка!
Изчерпан продукт Изчерпан продукт Този продукт е изчерпан към момента и не можем да го доставим.
Brand:  ANGELO ANGELO Марка: ANGELO
Луксозна Кутия за Пури от кедър в бял цвят - вертикален кабинетен хумидор на 3 подвижни нива с външен дигитален влагомер.
Хумидор 920045 е изключително представителен и е чудесен избор за подарък на мъж или офис.
Кабинетен вертикален хумидор с отваряща се вратичка, вадещи се чекмеджета и побиращ между 70 и 100 броя пури.

Изработена от кедър, кутията за пури съдържа:
★ 1 бр външно вграден дигитален влагомер
★ 2 бр овлажнител от нов тип, със силиконов пълнител
★ 3 бр подвижен разделител за пурите
★ 3 бр вадещи се чекмеджета
★ Отваряща се прадна вратичка
★ Ключе за заключване

★ Размери: 31 х 28 х (h) 53 см
★ Цвят - бял
★ Капацитет: между 70 и 100 броя пури

👉 Разгледай и другите ни оферти за Луксозни Кутии За Пури

Луксозни подаръци за мъжеТърсите идеи за луксозни подаръци за мъже!? Не се колебайте повече, защото избора на подходящ подарък за мъж никога не е било по-лесно. Потопете се в необятен свят от сувенири, подаръци и оферти за стилни подаръци за мъже.


Луксозни хумидориПостоянно сме заобиколени от различни поводи и празници, било то рожден ден на шефа, близък приятел, съпруг или просто някакъв бизнес повод. И именно намирането на подходящ подарък за рожден ден на мъж се оказва не лека задача. Ако и ти си сред търсещите на оригинални подаръци за мъже, то си попаднал на точното място. На Eleon.BG ще откриеш безброй оферти и идеи за подарък на мъж, но безспорно избора на качествен хумидор (кутия за пури), е наистина доста изискан и луксозен подарък за мъж.

Кутия за пури (хумидор) със старинно излъчване е в своята същност и функционалност един класически хумидор с плътен капак, който по нищо не отстъпва на своите събратя със скучна визия. Хумидора е изработен от висококачествен испански кедър, който се явява мерцедеса в материалите използвани за изработка на хумидори. Този вид дърво най-добре запазва влажността и температурата на съхраняваните пури, като не придава допълнителна миризма. Капака се затваря изключително плътно, създавайки вакуум, което е от голяма важност за опазването на микроклимата вътре в хумидора. С цел да се елеминира постоянното отваряне за следене нивото на влажност, този луксозен хумидор (кутия за пури) е снабден с външно монтиран и калиброван влагомер за хумидор, благодарение на който ще можеш да следиш влажността с един поглед, без да се налага постоянно да го отваряш. Поради по-големият си обем, този хумидор е снабден с един двоен по размер овлажнител за хумидор, с чиято помощ ще може да се потдържа необходимата влажност с лекота. Като допълнителна екстра, кутията за пури разполага и с един дървен разделител за пурите, както и ключе за заключване, което го намираме за напълно излишно, но пък признаваме, че създава усещането за нещо още по луксозно. Закупувайки този луксозен хумидор, ще получиш не просто кутия за пури, а удовлетвореност и наслада от направената покупка, събуждайки завист и възхищение у твоите бизнес партньори, приятели и колеги.

Този хумидор е един наистина представителен и впечатляващ подарък, който би зарадвал всеки шеф.

👉 Разгледай и другите ни оферти за Луксозни Аксесоари за Пури

Може да се интересувате и от следните продукт(и)