•   Безплатна доставка
    за поръчки над 100лв
  • #open-10:00:00#close-20:00:00#

Нямате продукти в кошницата.

Кутия за пури лукс, премиум Хумидор за 30бр, стил антично дърво, Angelo 920620

Хумидор - Кутия за пури лукс

Още изгледи

  • Хумидор - Кутия за пури лукс
  • Хумидор - Кутия за пури лукс
  • Хумидор - Кутия за пури лукс
  • Хумидор - Кутия за пури лукс
  • Хумидор - Кутия за пури лукс
279.00 лв. 18-11-2024 InStock
Каталожен номер: AK 920620

Оценка: 95 %

Размери на подукта (h) 12 / 24 / 30 см Размери на подукта
Тегло на подукта 2.1000 Тегло на подукта
Безплатна доставка Безплатна доставка При закупуването на този продукт, печелите безплатна доставка!
В наличност В наличност Този продукт е наличен на склад и може да бъде доставен до 24 часа!
Brand:  ANGELO ANGELO Марка: ANGELO
Кутия за пури - луксозен хумидор, средно голям, външен влагомер и антично излъчване. Изработен от кедрово дърво, Хумидор 920620 е оригинален подарък за мъж. Настолна ретро кутия за пури (хумидор) побираща между 25 и 35 броя пури.

Кутия за пури (хумидор) лукс включва:
★ 1 бр външно вграден калибриран влагомер за хумидор
★ 1 бр овлажнител за хумидор от нов тип, със силиконов пълнител
★ 1 бр подвижен разделител за пурите
★ ключе за заключване
★ Плътно затваряне

★ Размери: 30 х 24 х (h) 12 см
★ Цвят - антично дърво
★ Капацитет: между 25 и 35 броя пури
★ Страна на произход: Германия

В комплекта не са включени пури !

👉 Разгледай и другите ни оферти за Луксозни Кутии За Пури

Луксозни подаръци за мъжеТърсите идеи за луксозни подаръци за мъже!? Не се колебайте повече, защото избора на подходящ подарък за мъж никога не е било по-лесно. Потопете се в необятен свят от сувенири, подаръци и оферти за стилни подаръци за мъже.


Луксозни хумидориПостоянно сме заобиколени от различни поводи и празници, било то рожден ден на шефа, близък приятел, съпруг или просто някакъв бизнес повод. И именно намирането на подходящ подарък за рожден ден на мъж се оказва не лека задача. Ако и ти си сред търсещите на оригинални подаръци за мъже, то си попаднал на точното място. На Eleon.BG ще откриеш безброй оферти и идеи за подарък на мъж, но безспорно избора на качествен хумидор (кутия за пури), е наистина доста изискан и луксозен подарък за мъж.

Кутия за пури (хумидор) със старинно излъчване е в своята същност и функционалност един класически хумидор с плътен капак, който по нищо не отстъпва на своите събратя със скучна визия. Хумидора е изработен от висококачествен испански кедър, който се явява мерцедеса в материалите използвани за изработка на хумидори. Този вид дърво най-добре запазва влажността и температурата на съхраняваните пури, като не придава допълнителна миризма. Капака се затваря изключително плътно, създавайки вакуум, което е от голяма важност за опазването на микроклимата вътре в хумидора. С цел да се елеминира постоянното отваряне за следене нивото на влажност, този луксозен хумидор (кутия за пури) е снабден с външно монтиран и калиброван влагомер за хумидор, благодарение на който ще можеш да следиш влажността с един поглед, без да се налага постоянно да го отваряш. Поради по-големият си обем, този хумидор е снабден с един двоен по размер овлажнител за хумидор, с чиято помощ ще може да се потдържа необходимата влажност с лекота. Като допълнителна екстра, кутията за пури разполага и с един дървен разделител за пурите, както и ключе за заключване, което го намираме за напълно излишно, но пък признаваме, че създава усещането за нещо още по луксозно. Закупувайки този луксозен хумидор, ще получиш не просто кутия за пури, а удовлетвореност и наслада от направената покупка, събуждайки завист и възхищение у твоите бизнес партньори, приятели и колеги.

Този хумидор е един наистина представителен и впечатляващ подарък, който би зарадвал всеки шеф.

👉 Разгледай и другите ни оферти за Луксозни Аксесоари за Пури

Може да се интересувате и от следните продукт(и)